Edullinen muuttopalvelu ja muutossa tärkeää muistettavaa

Muutto jokaiselle varmasti on jossakin vaiheessa stressaavaa ja kiireistä ja sen haluaa hoitaa mahdollisimman sujuvasti sekä nopeasti. Joskus muuton haluaa tehdä mahdollisimman edullisesti, joten silloin yleensä muutto tehdään itse alusta loppuun. Joskus taas voi olla mukava, että ei itse tarvitse kokonaan muuttoon osallistua vaan voi valita muuttopalvelun avuksi. Muuttopalveluitakin on paljon erilaisia, edulliseen muuttopalveluun voi valita vain vaikkapa kantajat ja muuttokuskin tai sitten koko muuton hoitaa joku muu alusta loppuun. Tai myös voi vain vuokrata muuttolaatikot omaan muuttoon. Seuraavassa käydään läpi mitä kannattaa muutossa muistaa ja lisää edullisesta muuttopalvelusta voit lukea täältä: Muuble Oy.

Tärkeää muistettavaa

On tärkeää pakata kaikki tavarat ja huonekalut huolella ja hyvin, sillä kukaan ei halua että jokin tavara tai jotkin tavarat rikkoontuvat kuljetuksessa tai kantaessa. Myös laatikoihin kannattaa selvästi kirjata ylös mitä tavaraa niissä on ja mihin huoneeseen ne kuuluu, jotta ne saadaan kannettua uuteen kotiin oikealle paikalle. Myös laatikoihin ja pusseihin kirjaaminen auttaa siinä, ettei vahingossa esimerkiksi jätesäkki vaatteita tai muuta tavaraa lennä roskiin roskien sijasta, silloin harmittaa eikä niitä yleensä saa välttämättä roskiksesta takaisin ellei muista sitä ennenkuin roska-auto on käynyt tai ellei ole tavallinen roska-astia eikä roskakuilu mihin roskat on heitetty. Myös kirjaaminen laatikoihin tai pusseihin auttaa uudessa asunnossa. Jos ei esimerkiksi ehdi tai jaksa kaikkia tavaroita laittaa paikoilleen heti, mutta saattaa tarvita laatikoista jotain tiettyä tuotetta. Helpottaa kirjaus silloin tavaran löytämistä, näin ollen ei tarvitse kaikkia säkkejä ja laatikoita käydä läpi löytääkseen sen ainoan tavaran tai esineen mitä tarvitsee sillä hetkellä. 

Muistilista helpottaa muuttoa huomattavasti. Kun kirjaa muistettavat asiat etukäteen, niin muuttaminen stressaa yleensä vähemmän eikä välttämättä jokin tärkeä asia unohdu. Muutto myös kannattaa aloittaa hyvissä ajoin, esimerkiksi pakata jo tavarat joita ei käytä tai jos haluaa myydä jotakin, niin siihenkin yleensä kannattaa ryhtyä ajoissa. Tavaroita ei välttämättä saa nopeasti myytyä ja se inhottaa, jos tavarat joutuu antamaan paljon edullisemmin kuin halusi tai ilmaiseksi tai joutuu kantamaan ne uuteen asuntoon mukaan, kun ei ollut aikaa myydä niitä. 

minusta

Asioita muuttoa helpottamaan

Oletko muuttamassa tai onko liikaa tavaraa, joista et halua luopua mutta et tiedä minne tavarat saisit? Tässä blogissa käydään läpi asioita muuttamisesta sekä vuokrattavista varastotiloista, joita on eri kokoisia. Muutto on aina stressaavaa, kun muistamista sekä tekemistä on paljon, joten täältä löytyy vinkkejä miten muuttoa voi helpottaa. Mikä olisi itselle paras, muuttaa itse vaiko avuksi muuttopalvelu. Tästä aiheesta on kirjoitettu eri näkökulmia. Vuokrattavia varastotiloja löytyy tosiaan eri kokoisia, joita voi vuokrata haluamansa ajan. Tästäkin aiheesta täältä löytyy tietoa, mihin eri tilanteisiin vuokrataan varastotiloja. Kerrotaan hieman myös kuinka tavarat kannattaa pakata ja mihin, ettei tavarat särkyisi. Tervetuloa lukemaan muuttamisesta ja toivottavasti löytyy hyviä vinkkejä omaan muuttoon.

Haku

Kategoriat

arkisto

Viimeisimmät julkaisut

31 March 2020
Muutto jokaiselle varmasti on jossakin vaiheessa stressaavaa ja kiireistä ja sen haluaa hoitaa mahdollisimman sujuvasti sekä nopeasti. Joskus muuton h

tag